Löydät meidät Facebookista

EkoPharman Missio

EkoPharma PROFESSIONAL sarja on ammattilaissarja ja se tuo ekologisen vaihtoehdon ihon- ja hiustenhoitoon kotimaisilla laadukkailla tuotteilla.

EkoPharma PROFESSIONAL yhdistää ammattikosmetiikan hoidollisuuden ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen.

Tietoa EkoPharmasta

Kaikki tuotteemme ovat suomalaista lähituotantoa ja suosimme kotimaisia sekä luomusertifioituja raaka-aineita.

Tarjoamme ekologisia vaihtoehtoja kuten kosmetiikan uudelleentäyttöä.

EkoPharma on sitoutunut kansainväliseen eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin ja noudattaa luonnonkosmetiikan kriteerejä.

Lue lisää »

Yhteystiedot

Ota yhteyttä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Tilausjärjestelmä EkoPharma PROFESSIONAL

Ammattilainen,
rekisteröidy tilausjärjestelmäämme. Tilausjärjestelmä toimii kuten helppokäyttöinen verkkokauppa, ja se muodostaa tilauksestasi vahvistuksen, lähetteen ja laskun automaattisesti.
Siellä näet on line tuotteidemme hinnat, varastotilanteen ja mahdolliset kampanjat.
Rekisteröinti ei edellytä tilausta.

Tästä pääset tilausjärjestelmään.

Tilaaminen edellyttää ensin rekisteröitymisen, ja sen jälkeen pääkäyttäjän hyväksynnän. Tämä siksi, että kauppa/ tilausjärjestelmä on tarkoitettu vain ammattilaisille. Rekisteröityminen on nopeaa, ja pääkäyttäjän aktivoinnin jälkeen pääset tilaamaan. Aktivointi suoritetaan joka arkipäivä. Aktivoinnista tulee ilmoitus antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Rekisteröitymisen aktivoinnin jälkeen sinulla on omat käyttäjätunnus sekä salasana, joiden avulla pääset tilausjärjestelmän 24 h.

Mikäli et halua rekisteröityä, mutta haluat tehdä tilaukseen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@ekopharma.fi