Löydät meidät Facebookista

EkoPharman Missio

EkoPharma PROFESSIONAL sarja on ammattilaissarja ja se tuo ekologisen vaihtoehdon ihon- ja hiustenhoitoon kotimaisilla laadukkailla tuotteilla.

EkoPharma PROFESSIONAL yhdistää ammattikosmetiikan hoidollisuuden ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen.

Tietoa EkoPharmasta

Kaikki tuotteemme ovat suomalaista lähituotantoa ja suosimme kotimaisia sekä luomusertifioituja raaka-aineita.

Tarjoamme ekologisia vaihtoehtoja kuten kosmetiikan uudelleentäyttöä.

EkoPharma on sitoutunut kansainväliseen eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin ja noudattaa luonnonkosmetiikan kriteerejä.

Lue lisää »

Yhteystiedot

Ota yhteyttä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

EkoPharma Professional: Ihonhoitokosmetologi2.jpgKosteuttava -Hoitosarja

Normaalille, herkälle ja rasvaiselle iholle kehitetty Kosteuttava –hoitosarja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa tehden ihosta kimmoisan ja pehmeän. Samalla tuotteet uudistavat ja vahvistavat ihoa suojaten myös ympäristön vaikutuksilta.

Anti-Age -Hoitosarja

Anti-Age –hoitosarja kiinteyttää ihoa tehden siitä silkin pehmeän. Sarjan tuotteet uudistavat ihosoluja ja vahvistavat kollageenisynteesiä. Vaikuttavina aineina mm. aminohapot, hyaluronihappo, merilevä ja luonnolliset antioksidantit, flavonoidit, kivennäisaineet sekä vitamiinit

Couperosa -Hoitosarja

Couperosa -hoitosarja rauhoittaa ja hoitaa herkkää couperosaihoa ja vähentää ihon punaisuutta. Samalla se huolehtii ihon oikeasta kosteustasapainosta. Säännöllinen käyttö vahvistaa ihon ja hiussuonten rakennetta sekä tasoittaa ihon väriä ja vähentää couperosan vaikutuksia.

Anti-Akne -Hoitosarja

Akneiholle kehitetty Anti-Akne –hoitosarja puhdistaa, hoitaa ja ehkäisee tehokkaasti akneihoa sekä kuivattaa finnejä Samalla se huolehtii ihon oikeasta kosteustasapainosta. Säännöllisen käyttö tekee ihosta terveemmän, tasaisemman ja paremman näköisen.