Löydät meidät Facebookista

EkoPharman Missio

EkoPharma PROFESSIONAL sarja on ammattilaissarja ja se tuo ekologisen vaihtoehdon ihon- ja hiustenhoitoon kotimaisilla laadukkailla tuotteilla.

EkoPharma PROFESSIONAL yhdistää ammattikosmetiikan hoidollisuuden ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen.

Tietoa EkoPharmasta

Kaikki tuotteemme ovat suomalaista lähituotantoa ja suosimme kotimaisia sekä luomusertifioituja raaka-aineita.

Tarjoamme ekologisia vaihtoehtoja kuten kosmetiikan uudelleentäyttöä.

EkoPharma on sitoutunut kansainväliseen eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin ja noudattaa luonnonkosmetiikan kriteerejä.

Lue lisää »

Yhteystiedot

Ota yhteyttä yhteydenottopyyntö lomakkeella.


EkoPharma Esittely

 

Suomalainen suomenlippu-g-u.jpg

Kaikki EkoPharman tuotteet ovat suomalaista lähituotantoa. Lähituotanto lisää suomalaista työllisyyttä ja hyvinvointia sekä parantaa ympäristöystävällisyyttä. Raaka-aineissa suosimme luomua, kasviperäisyyttä ja kotimaisuutta.

 

Missio: Ekologisuus ja hoidollisuus

EkoPharman päämääränä on yhdistää hoidollisuus ja hyvä siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen. Näin saamme aikaan tuotteita, jotka ovat ekologisia ja hoitavia sekä soveltuvat lähes kaikille.

Uskomme, että turhia altistumia synteettisille kemikaaleille on syytä välttää, sillä ne saattavat allergisoida tai kerääntyä elimistöön aiheutten ikäviä seurauksia. Lisäksi ne voivat järkyttää luonnon tasapainoa. Siksi tuotteemme ovat luonnollisia.

 

re-fill2.pngKierrätettävä pakkaus

Enää ei tarvitse täyttää kaatopaikkaa tyhjillä kosmetiikkapurkeilla, sillä EkoPharman kasvovoiteet on pakattu lasipurkkeihin, jotka voi lopuksi laittaa lasinkeräykseen, josta lasi käytetään uudelleen. Ja muissa tuotteissa käytettävä muovi on PETmuovia, joissa on kierrätyksestä kertova tunnus. Ne voi laittaa energiajätteeseen.

Tuotteissa käytetään yksinkertaisia pakkauksia (ei erillisiä pahvikoteloita), jotta niiden hiilijalanjälki pysyisi mahdollisimman pienenä.Jälleenmyyjillämme on mahdollisuus täyttöpulloihin, ja mm. hiustenhoitotuotteiden uudelleentäyttöihin.kasvi.jpgYmpäristöystävällisyys ja eläinkokeettomuus

Kaikki yllä mainittu tekee tuotteista ympäristöystävällisiä. Lisäksi tuotteiden ja raaka-aineiden kuljetusten pituudet pidetään mahdollisimman pienenä. Myös tuotannossa kiinnitetään huomiota ympäristöystävällisyyteen ja kierrätykseen.

Olemme sitoutuneet kansainväliseen eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin. Tuotteilla tai niiden raaka-aineilla ei ole tehty eläinkokeita. Emme myöskään käytä eläinperäisiä raaka-aineita. Eläinkokeeton kasviperäinen kosmetiikka sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.